Home > Solved Help > [SOLVED] Help Needed Please.

[SOLVED] Help Needed Please.

Or sign in with one of these services Sign in with Facebook Sign in with Microsoft Sign Up This Topic All Content This Topic This Forum Advanced Search Browse Forums Downloads So far, the universe is winning."- Rick Cook Share this post Link to post Share on other sites PCI 0 Seeker Active Members 0 33 posts #3 ·  Posted April 15, TH3REDSP1R1T, Jun 11, 2015 #4 Offline Quenton4 Problem solved. Reports: · Posted 5 years ago Top lorri Posts: 8 This post has been reported. have a peek here

The disconnects straight away. Newer Than: Search this thread only Search this forum only Display results as threads Useful Searches Recent Posts More... You don't need both active if you are not using the wired connection. If so, the first thing to do is go into the computer's BIOS (F2 or DEL or maybe another key on the BIOS 'splash' screen) and disable the ON-BOARD NETWORK CARD.

If this is not the case then something a little more complex will be required. #include Global $aArray1 = 0 Global $aArray2 = 0 Global $hDiff = -1 _FileReadToArray("C:File1.txt",$aArray1) _FileReadToArray("C:File2.txt",$aArray2) Missing "permissions:" on line 27 Quenton4, Jun 12, 2015 #5 (You must log in or sign up to reply here.) Show Ignored Content Thread Status: Not open for further replies. No download button appears as it does when using my phone.

I apologize that's all i can think of why they aren't working or I didn't know that permissions.yml could do "Creative" and "Survival" filters. Hopefully someone with more experience will reply. Stay logged in Bukkit Forums Home Forums > Bukkit Alternatives > Plugin Help/Development/Requests > Home Home Quick Links Recent Activity What's New? Quenton4, Jun 10, 2015 #1 Offline TH3REDSP1R1T What do you mean there is no permissions to do commands in creative world for non-opped players?

In connection to the router is used by the cord and when the cord is disconnected the internet stays on for a while then it disconnects again. For non-opped players add a group named "Everyone" and add your permissions and they'll be able to use the commands for the plugins, make sure that group is default and restart I also have two other laptops in the same room both connecting OK. Solved!

I've done a YML checker and it returned no errors. However, when I attempted to download my playlists to the iPod (which worked pefectly on my android) for offline use, it does not seem to let me. Share This Page Tweet Your name or email address: Do you already have an account? Apologies!

Wireless (USB) is NOT used. If you remove the cable connection it still stays connected for awhile and then disconnects and reconnects? Yes, my password is: Forgot your password? Irv S.

So we took the Panda off and replaced it with another software. http://webadapt.org/solved-help/solved-help-w-hjt-log.php I had a look on the divice manager list and came across 2 in the list of Network adapters. If anyone could shed any light on why this moght not be working, that would be appreciated! Showing results for  Search instead for  Did you mean:  Welcome Spotify Community Blog Newcomers and Contribution Help Accounts and Subscriptions Desktop (Mac) Desktop (Linux, Windows, Web Player) Android iOS (iPhone, iPad)

I did this, and now seem to be able to log in eith both facebook login and my new device password. However I am after recently receiving an iPod and decided to set up a device password for it. I need to set laptop to Realtech RTL 8139/810x family fast ethernet. Check This Out help needed please (5 posts) Started 5 years ago by lorri Latest reply from lorri Topic Viewed 419 times lorri Posts: 8 This post has been reported.

I had disabled the suggestion you mentioned. Terms and Rules Curse Enjoy the game Not a Member? If you like my post - Please add Kudos! || Spotify Profile - Taylor | Feel free to PM me - Here || Reply 1 Like Re: Device Password -

Reports: · Posted 5 years ago Top lorri Posts: 8 This post has been reported.

If that is the case, REMOVE the USB device and then make sure the wired card is the only one being used (I suspect it is not at all?) and connecting. Next, again assuming you are connected wirelessly is to look at its settings. Make sure it is 'marked' somewhere to Always use the desired router, not switch to the strongest signal. The modal of the laptop is Advent 8117 and and every so often the internet goes off in connecting the internet I had tried everything that has to do with rounta

Browse Core Curse MMO-Champion WowStead CurseForge WowAce SkyrimForge SC2Mapster LoLPro ExilePro Bukkit Forums Community Minecraft Forum Terraria Online Arena Junkies Guild Wars 2 Guru DiabloFans FPS General DarthHater Defiance Forum Wildstar The real question I have is which way are you connecting to the router? Reports: · Posted 5 years ago Top ispalten Posts: 6259 This post has been reported. this contact form TH3REDSP1R1T, Jun 10, 2015 #2 Offline Quenton4 Well, all my existing permissions are under the group named "default" as you can see.

Hi guys. Reports: · Posted 5 years ago Top ispalten Posts: 6259 This post has been reported. On vista little did we knew there is a virus security in vista PC's and laptops. The laptop connects to the router via a cable.

Get your Free Account! Irv S. I have made the assumption that the 2 files contain the same number of lines and that the lines are in the same order. No, create an account now.

I have made the assumption that the 2 files contain the same number of lines and that the lines are in the same order. Or could this be to do with the firwall not be able to stay connected. What I want to know is why are the survival world commands working but the creative world commands aren't, when they are in the same group? Featured SitesMore Guild Wars 2 Guru Guild Wars 2 Guru The latest and greatest on Tyria.

Not modified the code and have SimpleTimer & Time library installed.Many thanks for any help received.Steve trevean 2016-11-06 20:59:22 UTC #2 Sorted thanks seems to have been an error in my It was to do with Panda antivirus software it clashed with mirocsoft security. I'm new to the forums and my hubby a little problem it's to do with internet connection. Could also be interference, how far is the computer away from the router and what Protocol (G, N, or something else) is used?

And thanks again! Firewall, doubt it, otherwise you'd not be able to connect at all. Could somebody please take a look at my permissions.yml file to see where I have gone wrong: http://pastebin.com/pwSCLhRg Also the default commands at the top work like /afk and /pex reload If this solved your issue - Mark it as a solution!

Thanks guys we had sorted it out. If this is not the case then something a little more complex will be required. #include Global $aArray1 = 0 Global $aArray2 = 0 Global $hDiff = -1 _FileReadToArray("C:File1.txt",$aArray1) _FileReadToArray("C:File2.txt",$aArray2) The 2 that is on the list: Realtech RTL 8139/810x family fast ethernet and the other is RT73 UBS wireless LAN card. MMO-Champion MMO-Champion Keep ahead with the champions of WoW coverage.